بيست و دومين كارگروه سلامت و امنيت غذايي شهرستان بن، در روز شنبه 7 ديماه 98 در سالن جلسات فرمانداري، با حضور فرماندار، بخشدار مركزي، بخشداري شيدا، سليمي معاونت بهداشتي، مسئول و كارشناسان محيط و كار و خطر و بلايا و روابط عمومي، مديران و نمايندگان ادارات تشكيل شد.
سليمي معاونت بهداشتي، محوريت موضوعات جلسه را - هفته ايمني در برابر زلزله و كاهش اثرات بلاياي طبيعي – بررسي وضعيت كيكهاي آلوده، اعلام نمود. سپس رفيعي كارشناس مسئول خطر و بلايا شبكه، پس از تعريف بلا و مديريت بلايا، در مورد اصول كاهش اثرات بلايا- فازهاي مديريت بلايا( آمادگي- پاسخ - كاهش اسيب و بازيابي) ، اقدامات جهت كاهش خطرات و وضعيت ايران از لحاظ بروز بلاياي طبيعي و- اهداف سازمان ملل براي كاهش اثرات بلاياي طبيعي توضيحات كاملي ارائه نمود. در ادامه ادارات مربوط پيشنهادات خود را ارائه نمودند.
سپس فاضليان كارشناس محيط و كار، وضيعت آلودگي كيكها را مطرح نمود و اعلام نمود كنترل ميبايست از سطح توليد تا عرضه ادامه يابد. همچين به انجام بازديد هاي مشترك با دستگاههاي مربوط و نماينده دادستان در سطح شهرستان اشاره نمود و تاكيد نمود موردي مشاهدده نشد.
در پايان فرماندار با بيان اين موضوع كه در سطح شهرستان موردي از آلودگي مشاهده نشد، تاكيد نمود در صورت مورد مشكوك بلافاصله به اطلاع شبكه بهداشت و درمان رسانده شود.