دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۴۰۳/۱/۹
1399/05/29
وبدا،روابط عمومي شبكه بهداشت ودرمان شهرستان بن از تشكيل جلسه " آموزشي – توجيهي هر خانه يك پايگاه سلامت توسط واحد آموزش و ارتقا سلامت شبكه خبرداد.

در اين جلسه كه با حضور معاون- روابط عمومي  مسئولين واحدهاي ستادي شبكه در سالن جلسات  برگزار شد، سليمي معاونت  پس از خوش آمد گويي و تشكر از حضور مسئولين، هدف از برگزاري جلسه را آشنايي مسئولين و كارشناسان ستادي با برنامه هاي هر خانه يك سلامت را دانست . معاون شبكه بهداشت و درمان بن همچنين هدف كلي برنامه را، توانمند سازي جامعه براي تامين و حفظ سلامت اعلام نمود و بر لزوم همكاري تمامي واحدهاي ستادي در اين زمينه تاكيد نمودند و خواستار اجراي دقيق اين برنامه در تمامي خانه هاي بهداشت و پايگاهها شدند، ياد آور شد در طول برنامه توسط كميته فني با همكاري واحد آموزش و ارتقا سلامت و ستاد گسترش برنامه پايش خواهد شد. سليمي در ادامه افزود: همه در تلاش افزايش سواد سلامت جامعه هستيم و اين برنامه در همين راستا در حال شكل گيري است و هيچ گونه تداخلي با برنامه هاي ديگر واحدها ندارد.

در ادامه جلسه محمدي مسئول واحد آموزش و ارتقا سلامت شبكه،پس از بيان مقدمه در مورد برنامه، والزامات هر خانه يك پايگاه سلامت، عنوان نمود بعد از كرونا، برنامه اصلي وزارت خانه همين برنامه است، محمدي پس از شرح برنامه ، هدف از برنامه را گسترش مشاركت آگاهانه بين مردم جامعه عنوان نمود .

مسئول واحد آموزش و ارتقا سلامت، نحوه اجراي كار را ، شناسايي 8500 سفير سلامت خانوار در سطح شهرستان، توسط مراقب سلامت و سپس ثبت در سامانه جهت شروع آموزشها بيان نمود.

محمدي سپس تعريفي از خود مراقبتي( عملي آگاهانه، اكتسابي و هدفدار براي حفظ سلامت خود و خانواده )فرايند انتخاب سفير سلامت و شرايط انتخاب و حيطه هاي دور هاي آموزشي( پيشگيري  درمانهاي اوليه- توانبخشي) ارائه نمود و افزود به ازاء هر 20 نفر سفير سلامت خانوار بايد يك سفير سلامت محله با حفظ شرايط انتخاب نمود. در پايان در مورد برنامه عملياتي ، اقدامات اجرايي و شرح وظايف واحدها توضيحاتي ارائه و سايت دفتر آموزش وارتقا سلامت (آواي سلامت)iec.behdasht.gov.ir  جهت دريافت فايلهاي آموزشي اعلام گرديد.

تعداد بازدید:
نویسنده:
يزداني
منبع:
وبدا، روابط عمومي شبكه بهداشت و درمان شهرستان بن
آدرس : بن ، میدان بابا پیراحمد ،جنب اداره مالیاتی، شبکه بهداشت شهرستان بن
کدپستی : 8858158494     تلفن :  33720926-038
دور نگار :  33720211 -038
@skums.ac.ir
تاریخ بروز رسانی 1403/01/09
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.