۱۴۰۳/۱/۳۰
1399/07/28
/ تشکیل "جلسه هماهنگی درون بخشی کمپین آموزشی مهار گسترش کووید19
جلسه هماهنگی درون بخشی کمپین آموزشی مهار گسترش کووید 19 در محل سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان با حضور مسئولین محترم واحدهای ستادی و به ریاست معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان سلیمی تشکیل و جهت عملیاتی نمودن کمپین، مقرر شد: واحدآموزش سلامت نسبت به تهیه بنر و محتوای آموزشی جهت اطلاع رسانی با شعار # کارکن ، زندگی کن باکرونا هم مقابله کن اقدام نماید .چادر در 2 شهر بن و وردنجان برپا شود. واحد سلامت محیط وکار، با تعیین خط سیر و بازدید روزانه بصورت میدانی اقدام نماید. هماهنگی با سایر ادارات از جمله فرمانداری، اتاق اصناف، دامپزشکی و ... در چندین نوبت به منظور همراهی جهت بازدید میدانی از خط سیرهای تعیین شده صورت پذیرد. از طریق امور اداری شبکه ماسک تهیه و از طریق ریاست، معاون بهداشتی و ... در زمان بازدید میدانی به افراد مسن و یا افرادی که بضاعت تهیه ماسک را ندارند به عنوان یک برنامه تشویقی و فرهنگ سازی استفاده از ماسک، تحویل دهند.- روابط عمومی شبکه از کلیه اقدامات گزارش ( فیلم، عکس، ....) تهیه نماید و در پایان هرهفته گزارش مکتوبی از فعالیت ها برای معاونت بهداشتی استان ارسال شود.