۱۴۰۳/۲/۱
1399/09/05
/تشکیل "جلسه هماهنگی مسئولین راهبردهای 7 گانه ، گام چهارم بسیج ملی مبارزه با کرونا با عنوان# طرح شهید حاج قاسم سلیمانی ، شهرستان بن "

به گزارش وبدا،به نقل ازفتاح پور ریاست شبکه، این جلسه  با محوریت طرح# شهید حاج قاسم سلیمانی،  در سالن جلسات شبکه بهداشت ودرمان شهرستان بن تشکیل گردید

ابتدا فتاح پور رئیس شبکه ، کلیات طرح حاج قاسم سلیمانی را مطرح و اهمیت اجرای برنامه محله محور را تبیین کردند و هدف اصلی از اجرای طرح را کنترل و مراقبت کووید با مشارکت مردم و نیروهای بسیجی و محلی و. استفاده از ظرفیت دیگر دستگاهها عنوان نمود.

سپس سلیمی معاونت شبکه به نقش ادارات مختلف در اجرای این طرح و پیشبرد اهداف کلی برنامه اشاره نمودند .

در ادامه  رحمانی مسئول واحد پیشگیری و  مبارزه با بیماریها ،به کمیته های هفتگانه و برگزاری کمیته ها و مسئولیت های اعضا در خصوص اجرای طرح اشاره  و 7 راهبرد را با عنوانهای زیر بیان نمود:

شماره 1: تشدید نظارتها بر پروتکلهای بهداشتی و اعمال قانون

شماره2: تست گسترده هدفمند و هوشمند

شماره3: بیماریابی فعال- قرنطینه و درگیری هوشمند

شماره4:آموزش و اطلاع رسانی و فرهنگ سازی

شماره5: حفاظت از گروهای آسیب پذیر( سالمنئان- افراد دارای بیماری زمینه ای)

شماره6: تبیین و اعلام هوشمند و هدفنمد محدودیتها

شماره7: تقویت فرایند درمان سرپایی و کاهش حداکثیر موارد بستری

و در پایان مصوبات زیر به شرح زیر مقرر گردید:

- ابلاغ اعضای راهبردهای هفتگانه توسط شبکه بهداشت و درمان شهرستان صدور گردد.

- صدور ابلاغ کمیته های شهرستانی و قرارگاه طرح ، توسط فرمانداری شهرستان بن انجام و ابلاغ ها  توسط شبکه بن پیگیری گردد.

- با توجه  به  محله  محور بودن طرح و تقسیم شهرستان بن به 7  محله در شهر و 10  محله  در روستا،  بر اساس شرح وظایف مسئولین و اعضا ،  اقدامات لازم به عمل آید.

- مقرر گردید خانم نادعلی در کلیه جلسات مرتبط با کووید مستندات مربوطه  را جمع‌آوری و با همکاری مسئول  روابط عمومی شبکه  ،  آرشیو منظمی از مستندات تهیه و در اختیار مسئولین  قرار دهند.

- تفاهم نامه فی مابین شبکه بهداشت و درمان و هلال احمر شهرستان بن امضا گردد و مقرر گردید  بر اساس شرح وظایف ابلاغی و در راستای فعالیتهای تیم نظارتی اقدامات لازم صورت گیرد.

- تفاهم نامه سه‌جانبه فی مابین فرمانداری ، شبکه و ناحیه مقاومت بسیج شهرستان بن، امضا و بر اساس بلوک بندی ستاد گسترش و پایگاه‌های بسیج شهر و روستا فعالیت‌های مرتبط با تیم حمایتی،  تیم نظارت و  تیم مراقبت پیگیری و رصد گردد

تاریخ بروز رسانی 1403/01/31