۱۴۰۳/۲/۶
1400/07/06
/ برگزاری مراسم روح بخش و پرفیض زیارت عاشورا با حضور پرسنل ستاد شبکه بهداشت و درمان شهرستان بن

به گزارش وبدا، روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بن، سلیمی معاونت شبکه بهداشت و درمان شهرستان بن ، از برگزاری مراسم روح بخش و پرفیض زیارت عاشورا خبر داد.

همزمان با ایام سوگواری و اربعین سالار شهیدان حسین ابن علی(ع) و مناسبت های پایانی ماه صفر، مراسم پر فیض زیارت عاشورا در ستاد شبکه بهداشت و درمان شهرستان بن ، با حضور مهندس فتاح پورریاست شبکه، فرماندهی ناحیه مقاومت بسیج شهرستان و امام جماعت، معاونت و پرسنل ستادی  شبکه  و با رعایت پروتکل های  بهداشتی ، برگزار شد.

پرسنل ستادی شبکه در این مراسم  با زمزمه دعای پرفیض زیارت عاشورا ارادتشان را به خاندان عصمت و طهارت (ع) ابراز نمودند.

در پایان مراسم، نوحه و سینه زنی برگزار شد و ارادتمندان در فضایی معنوی حاجات خود را از درگاه خداوند بزرگ خواستار شدند.

تاریخ بروز رسانی 1403/02/06