۱۴۰۳/۱/۱۰
1400/08/05
/تشکیل کمیته پایش و نظارت و کمیته فنی اجرائی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بن

/به گزارش وبدا، روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بن، مهندس فتاح پور ریاست شبکه بهداشت و درمان شهرستان بن ، از تشکیل کمیته پایش و نظارت و کمیته فنی اجرائی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بن خبر داد.

در این کمیته در روز دوشنبه 3آبان ماه در سالن جلسات شبکه با حضور سلیمی معاونت، مسئول پیشگیری و مبارزه با بیماری ها و ستاد گسترش و ناظرین طرح شهید حاج قاسم سیمانی تشکیل شد، پس از ارائه گزارش مراکز توسط ناظرین و بررسی درصد واکسیناسیون گروه های سنی مختلف در شهرستان، مصوبات زیر مقرر شد:

- در تمامی مراکز می بایست تست  PCR و رپید انجام شود.

- ناظرین طی بازدیدها می بایست تجهیزات نمونه گیری تست را بررسی نمایند، و پزشک مرکز و مراقبین جهت نمونه گیری در مرکز توجیه شوند.

- در کلیه مراکز تحلیل تعداد افراد واکسینه شده/ نشده موجود باشد.

- مکاتبه ای از طریق مسئول آزمایشگاه، در خصوص تامین یا تجهیز اتاق واکسیناسیون روستای حیدری با معاونت توسعه انجام شود.

- مکاتبه ای با اداره آموزش و پرورش پیگیری واکسیناسیون دانش آموزانی که دوز اول واکسن را دریافت نکرده اند صورت گیرد.

- ساعت کاری نمونه گیری و واکسیناسیون در همه مراکز مشخص و در برد مرکز نصب باشد.

- تا تاریخ 9 آبان ماه تزریق واکسن آسترازنکا دوز اول در تمای مراکز صورت گیرد و مدیر روابط عمومی شبکه  اطلاع رسانی در فضای مجتزی را انجام دهد .

- گروه تحلیل واکسیناسیون مراکز تشکیل و پنج شنبه هر هفته درصد واکسیناسیون گروه های مختلف اعلام گردد.

- جلسه با  شورای و معتمدین پایگاه شماره 2 بن صورت گیرد.

-  اطلاعات واکسیناتور و ثبات و مراقبین سلامت در خصوص دستورالعمل های مربوط به کووید طی بازدیدهای کارشناسان ناظر بررسی گردد.

- آموزش عوارض احتمالی  پس از واکسیناسیون حتما ارائه گردد و این موضوع توسط کارشناسان ناظر ارزیابی گردد.

-     از طریق واحد آموزش سلامت مکاتبه ای  با مراکز در خصوص روشن بودن شبکه تلویزیونی سلامت و ثابت بودن آن با مراکز انجام شود.

-     مقرر شد پیام های آموشی در رابطه با رعایت پروتکل ها در رسانه های دسته جمعی شهرستان ارائه گردد.

تاریخ بروز رسانی 1403/01/10