۱۴۰۳/۲/۴
1400/08/15
/به گزارش وبدا، روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بن، کمیته " برنامه ایمنی آب شهر بن (SWP)" تشکیل شد.

/در این جلسه که با حضور مهندس فتاح پور ریاست - مسئول و کارشناس سلامت محیط و کار و اعضا و نمایندگان ادارت(شرکت آب و فاضلاب ،اداره صمت ،اداره جهاد کشاورزی ،اداره محیط زیست ،شهرداری شهر بن ،نماینده فرمانداری) مربوط در روز چهارشنبه 12 آبان ماه در سالن جلسات شبکه برگزار شد، مهندس فتاح پور در خصوص اهمیت برنامه SWP  و نقش ویژه این برنامه در تضمین کیفیت آب شهر بن و لزوم اجرائی نمودن برنامه مطالبی بیان نمود و خواستار همکاری همه اعضای گروه جهت به سرانجام رسیدن این برنامه شد.در ادامه محمدی کارشناس بهداشت محیط شبکه ، پس از مرور روند اجرای برنامه ، برنامه عملیاتی مکتوب شده در این زمینه را شرح داد و جداول مربوط به اطلاعات مورد نیاز در اختیار اعضا گروه قرار گرفت. در پایان پس از ارائه نظرات و پیشنهادات، بازدید میدانی از مخازن و منابع آب شهر بن با حضور تمامی اعضا صورت گرفت.

تاریخ بروز رسانی 1403/02/04