۱۴۰۳/۲/۱۹
1400/09/09
/ حضور تیم خطر و بلایا و بحران شبکه بهداشت و درمان شهرستان بن در بیست و سومین مانور سراسری زلزله و ایمنی شهرستان بن

/به گزارش وبدا، روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بن، مهندس فتاح پور ریاست شبکه بهداشت و درمان شهرستان بن ، از حضور تیم خطر و بلایا و بحران شبکه بهداشت و درمان شهرستان بن در بیست و سومین مانور سراسری زلزله و ایمنی شهرستان بن خبر داد.

به گزارش وبدا، روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بن، بیست و سومین مانور سراسری زلزله و ایمنی، روز دوشنبه 8  آذر ماه با تاکید بر شعار " مدرسه ایمن، جامعه تاب آور- آمادگی در برابر زازله در شرایبط پاندمی" حضور فرماندار- روسای ادارات آموزش و پرورش ،هلال احمر، آتشنشانی و هلال احمر- شرکت برق و گاز، پلیس، در مدرسه ابتدایی پسرانه علامه شهر بن برگزار گردید.

در این مانور که با هدف افزایش میزان آمادگی تیم خطر و بلایا و بحران شبکه بهداشت و درمان شهرستان بن برگزار گردید، علاوه بر نظارت رعایت پروتکلها، سنجش کلر باقیمانده، بر بهداشت آب و فاضلاب، اسکان مصدومین نیز نظارت شد. و هچنین چگونگی حمل مصدوم- تریاژ و حمایت های روانی در بالایا تمرین گردید.

تیم بسیج جامعه پزشکی شبکه نیز  در این مانور حضور داشت.

تاریخ بروز رسانی 1403/02/19